• ESTIMULACIÓ DEL SISTEMA NERVIÓS I EL SISTEMA IMMUNOLÒGIC

  Autisme i Trastorn Generalitzat del Desenvolupament
  Problemes de Psicomotrocitat
  Lesions Medul·lars
  Paràlisis Cerebrals
  Enfermetats Degeneratives

  Demana +info
 • DESENVOLUPAMENT DELS ÒRGANS DEL SISTEMA ENDOCRÍ I DIGESTIU

  Trastorn Dèficit Atenció
  Hiperactivitat
  Dèficit de l'Hormona del Creixement

  Demana +info
 • INTERACCIÓ SOCIAL

  Autisme
  Asperger
  Prematuritat

  Demana +info
 • DERMIS, SISTEMA MUSCULAR I ARTICULAR

  Rotura de Lligaments
  Lesions Musculars
  Tendinitis

  Demana +info

AVÍS LEGAL

El lloc web i el domini nuriaguso.cat;.corresponen a Núria Gusó, amb NIF 40352282-R i domicili a Carrer Sant Grau 34, 17162 BESCANÓ, adreça electrònica Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Propietat intel·lectual i industrial

Els drets sobre els continguts d'aquest lloc, incloent-hi els textos, imatges, dissenys gràfics, marques i altres signes distintius (des d'ara els continguts), pertanyen a Núria Gusó o a tercers que han autoritzat el seu ús. Núria Gusó, SL presenta aquests continguts per informar dels seus serveis a nuriaguso.cat. Núria Gusó autoritza la utilització dels continguts per a usos no comercials sempre que s'indiqui de forma clara la font. Si els continguts s'utilitzen en entorns web serà necessari incloure un enllaç a la pàgina d'inici del lloc web (accés a la pàgina d'inici). Núria Gusó es reserva el dret a iniciar les accions legals oportunes en defensa dels seus drets de propietat intel·lectual o industrial.

No s'autoritzen presentacions dels continguts d'aquest lloc en una finestra aliena a www.nuriaguso.cat (framing).

Protecció de dades

Les dades personals que es puguin obtenir per mitjà del formulari de contacte d'aquesta pàgina o bé per la recepció de correus electrònics es tractaran aplicant les mesures de seguretat adequades segons la normativa europea GDPR i només s'utilitzaran per atendre les sol·licituds d'informació o consultes. Núria Gusó és el responsable legal de les dades i manté un tractament adequat i segur. Aquestes dades mai es traspassaran a una altra empresa però podran ser usats per a fins comercials de nuriaguso.cat sempre que el usuari així ho hagi indicat en el formulari.

Responsabilitat sobre els continguts

Encara que Núria Gusó actua amb la màxima diligència possible, es pot donar el cas que alguna dada o informació no estigui del tot actualitzada en el moment que l'usuari del lloc web el consulti. Per això Núria Gusó manifesta que les referències de les creacions, productes i serveis que es presenten al seu lloc web tenen una funció orientativa i no obliguen a Núria Gusó fins a la contractació expressa d'una comanda.

Núria Gusó es reserva el dret a modificar unilateralment, en qualsevol moment i sense previ avís, la presentació, configuració i continguts del web. Núria Gusó no serà responsable de la informació que es pot obtenir a través d'enllaços inclosos en el lloc.

Condicions d'ús

L'ús d'aquest lloc web implica l'acceptació plena dels termes i condicions del present avís legal. Els possibles conflictes relatius a aquest web es regiran exclusivament pel dret de l'Estat espanyol. Tota persona usuària del web, independentment de la jurisdicció territorial des de la qual es produeixi el seu accés, accepta el compliment i respecte d'aquestes clàusules amb renúncia expressa a qualsevol altre fur que pogués correspondre-li.